Næste generation IT support

Hos Data Syd kan vi hjælpe med både store og små problemer. Uanset om virksomhedens computere, printere eller servere driller.

Herudover tilbyder vi også reparation og salg af nye computere.

Vi hjælper bl.a. med

  • Geninstallation og fejlsøgning af PC og Mac og Microsoft servere
  • Printer problemer
  • Opsætning af trådløst netværk
  • Salg af computere og andet it udstyr
  • Genskabning af slettede data
  • Opsætning og recovery af backup
  • Opdatering af virksomheden IT sikkerhed

Vi hjælper selvfølgelig også med alle de andre ting

Serviceaftaler til erhverv

it support

Har du en mindre virksomhed der ikke kræver en fuldtids ansat IT tekniker. Så kan jeg hjælpe.
Data Syd kan tilbyde komplette skræddersyede serviceaftaler, så du kun skal bekymre dig om forretningen.
Får du problemer i løbet af dagen ringer du blot eller sender en mail.
Ved indgåelse af serviceaftaler laver vi en komplet gennemgang af hele virksomhedens IT miljø og opnår et kendskab, som gør at de fleste problemer kan løses inden for kort tid og ofte via remote support med Teamviewer. Med et indgående kendskab til Jeres miljø kan vi også nemmere tage højde for fremtidige krav og projekter.
Har I brug for sparring i forbindelse med indkøb eller fremtidssikring af IT platformen kan vi tilbyde at sidde med ved både planlægningsmøder og budgetmøder så i får et rigtigt billede af hvad der ligger af omkostninger og så i kommer ordentligt fra start i første omgang.
Skal virksomheden have nyt IT udstyr kan vi også hjælpe med det. Data Syd har indkøbsaftaler med de fleste større distributører i Danmark. På den måde kan vi tilbyde f.eks computere til skarpe priser. og samtidig sørge for at I får præcist det hardware som matcher jeres virksomheds krav.

office 365

Office 365

Office 365 er en fantastisk platform som virkelig kan ændre en virksomheds måde at arbejde på med sine data. Office 365 gør det nemt at arbejde både kreativt og effektivt. Uanset om du vil skrive, regne eller skabe flotte præsentationer, finder du alt, hvad du har brug for. Med OneDrive og 1000 gigabyte plads kan du desuden gemme filer i skyen, hvilket giver dig sikker adgang til alt dit indhold hvor end du er, på tværs af alle enheder, og uden brug af langsomme eller komplicerede VPN forbindelser.
Office 365 giver desuden rig mulighed for deling af dokumenter og informationer mellem ansatte og eksterne partnere, både som filer eller som videomøder med f.eks Teams og Skype for business.

Mangler du muligheden for fuld synkronisering af kontakter og kalender på alle enheder eller er på udkig efter en komplet cloudløsning til alle virksomhedens dokumenter. Så kan jeg som Microsoft Certified Professional tilbyde Microsoft office 365 produkter og integration til en super skarp pris.

office 365
Macbook

Professionelt webdesign

I samarbejde med ITRoom tilbyder vi både små og større virksomheder en billig, men stadig meget professionel hjemmeside eller webshop! Du er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud eller snak, om hvordan vi kan hjælpe Jer.

Vi hjælper gerne med at finde lige præcis det design, der passer bedst til din hjemmeside eller webshop. Du får det hele tilpasset præcist efter jeres ønsker og behov.

ITRoom har klippekort ordninger og serviceaftaler som også dækker support, sikkerhed og vedligeholdelse af siderne.

Personlig Service

Data Syd er et IT konsulenthus med base i Over Jerstal (6500), der tilbyder IT support i øjenhøjde, i hele Jylland og på Fyn.

Data Syd blev stiftet i januar 2016, men har eksisteret længe før det under et andet navn. Kompetencerne spreder sig mellem alt fra Windows servere, print, fejlsøgning på Windows styresystemer og netværk – til større opgaver som f.eks virtualisering eller opsætning og total drift af IT systemer til mindre virksomheder.

Hos Data Syd kan du altid være sikker på at modtage IT support i topklasse, og hvor der ikke gåes på kompromis. Alle løsninger bliver tilpasset præcist efter kundernes behov.

Vores Åbningstider er meget fleksible og passer det bedst uden for normal lukketid kan dette også lade sig gøre.

Macbook